Saturday, 20 March 2021

Zvicër: Kosovarja shkel me veturë personin që po e ndiqte, por ja çfarë i ndodhi pastaj!

 

Burri me të cilin kosovarja 41 vjeçe kishte një marrëdh ënie të komplíkuar, i kishte montuar asaj një transmetues GPS në makinë dhe po e ndiqte atë nëpër tre kate të një garazhi parkimi. Kur ajo, e kapluar nga paníku ka shpejtuar, ai është p ërplasur nga makina e saj.

Me atë rast ai ka p ësuar k ëputje të lígamentít të gjurit dhe dëmtíme të kyçit të këmbës.

íncídenti ka ndodhur në verën e vitit 2018. Sipas gazetës “Basler Zeitung”, 33-vjeçari nga Mali i Zi i kishte zënë pritë gruas në një garazh parkimi në Münchenstein BL. Ai më parë kishte “b ombarduar” me mesazhe telefoni gruan 41-vjeçare kosovare me të cilën kishte pasur një marrëdh ënie të gjatë dhe të komplíkuar.

Prokurori publík kishte ngrítur a kuzën kundër tij për detyrím të përsëritur dhe k ërcëníme, ndërsa kundër saj për sh kaktim lëndímesh të r ënda t rupore.

0 Komentues: