Friday, 19 March 2021

Zvicër, burri mbyt kosovaren, pamje të çiftit dhe shtëpisë ku ndodhi ngjarja

 

Zvicra është trondítur nga një krím tjetër brenda familjes. Me 12 mars, një k onflikt verbal e skaloi duke përfunduar me dh unë fízíke mes çiftit kosovar, N.B dhe F.B.

Gjithçka ndodhi në shtëpinë e tyre në Schafisheim. Pasi qëndroi një javë në kujdes íntenzív, kosovarja N.B ka humbur j etën, shkruan Indeksonline.Çifti kishte tre fëmijë nga lidhja bashkëshortore, ndërsa njëra nga vajzat kishte lajmëruar r astin e dh unës në familje.

Burri 46 vjeçar nga Kosova është a rrestuar dhe do të jetë në paraburgim për 3 muaj.

Sipas zyres së p rokurorit lokal, ai nuk kishte asnjë n djekje p enale në të kaluarën.

Fqinjët e çiftit kosovar thonë se janë të b efasuar me ngjarjen ngase ata shquheshin për raportet e mira mes vete.

0 Komentues: