Wednesday, 24 March 2021

Zona “aty poshtë” pastrohet vetëm kështu, s’do keni më erë të r.ëndë, k.ruajtje dhe

 

Shumica e femrave komunikojnë çdo gjë me njëra tjetrën, por kur vjen fjala për të folur për gjërat personale dhe int.ime, ato nuk mund të tregojnë gjithçka.Ndaj dhe ndonjëherë kujdesi për higjienën është diçka që secila prej nesh e bën në mënyrë të veçantë dhe sipas stilit të saj, ndaj dhe një nga dilemat më të mëdha për një femër është…

0 Komentues: