Wednesday, 17 March 2021

Vjen lajmi i fundit nga Ministria e Arsimit për pushimin njëjavor në shkolla

 

Komiteti për Vlerësimin dhe Koordinimin e situatës epidemiologjike kundër COVID-19, në takimin që e pati sot nuk mori vendim rreth propozimit të Ministrisë së Arsimit, që shkollat të shkojnë në pushim pesë ditor nga data 22 mars.

Zëvendësministri në detyrë i Arsimit dhe Shkencës Xhavit Rexhaj, tha këtë vendim ky komitet pritet ta marrë të enjten.

0 Komentues: