Thursday, 18 March 2021

Vjen lajm i madh për popullin e Kosovës nga Izraeli

 

Ambasada e Kosoves ne Izrael, ne koordinim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, ka organizuar nje takim virtual mes Ministrit të Shendetesise ne detyre te Kosoves,Armend Zemaj dhe Ministrit te Shëndetësisë se Izraelit, Yuli Edel stein.

Ky takim është organízuar per te diskutuar rreth ndihmës së Izraelit ne sigurimin e vaksínave per popullin e Kosoves.

Izraeli ka shprehur gatishmerine qe te shteroje te gjitha mundesite, për ta ndihmuar Kosovën në sigurimin e d ozave te nevojshme. Takimi do te mbahet sot.

0 Komentues: