Thursday, 18 March 2021

Vjen ”goditje” për kundërshtarët e VV-së nga Amerika !! Ja pse Vjosa duhet të jetë Presidente!

 

Mathew Palmer, ndihmes sekretar dhe perfaqesues special i SHBA-së për Ballkanin Perëndimor, rreth votimit për president te Kosoves pati nje mesazh te qarte për opo.ziten.

Në një inter vistë, Palmer dite me pare ka thënë se opozita duhet të jetë lojale dhe të sigu.rojë që ka kuorum në ditën kur të votohet presidenti ne Kuvend.

Sa i përket zgjedhjeve per president, ne mendojmë se ato parti që do jenë në opozitë, të v eprojnë me përgjegjësi si opozite lojale. Lojale jo ndaj qeverise, por lojale ndaj shtetit, të bëjnë punën e tyre. Të jenë të pranishëm, te sigurojne qe ka kuorum per te votuar dhe që institucionet të funksionojnë, tha Palmer.


E këtë deklarate te Palmer, permes një shkrimi e ka komentuar njohesi i zhvillimeve politike.

Nijazi Halili, anetar i rregullt i Akademise Shqiptare-Amerikane për Shkence dhe Arte ne Shtetet e Bashkuara të Amerikes, duke komentuar këtë deklaratë, ka thënë se ky ishte nje masazh i qartë nga SHBA-ja për skenën politike, se duhet t’i jepet mbesh tetja e nevojshme Vjosa Osmanit, që kjo e fundit të zgjidhet presidente e vendin.

0 Komentues: