Wednesday, 10 March 2021

Vdes një familje në Zvicër si pasoj e një Äksidènt Trägjik

 


 Sot rreth orës 7 e 30 të mengjesit 1 familje shqiptare është përfshirë në një Äksidènt një veturë me targa të zvicrës duke go ditur një kamionetë në rrugë dhe për fat të k eq dhan shpirt në vend Targat e tij ishin me tabela SG dhe pronari jetoi ne Sevelen te Zvicres.

Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. 

0 Komentues: