Wednesday, 3 March 2021

Vdes Murat Jashari

   

Ka vd..ekur Murat Jashari, i dë-nuar për ten tat ivë vra.sjeje ndaj Azem Vllasit.

Lajmin për vde -kjen e tij e ka bërë të ditur avokatja, Fehmije Gashi Bytyqi, përmes një shkrimi në Facebook.

Ajo ka treguar se Jashari ka vd. ekur në QKUK derisa u ka shprehur ngushëllime familjarëve të tij.

“Ndaj dhembjen me familjen Jashari nga Kumanova, dhe jam tejet e pikëlluar që Murati për katër vite qëndroi në para.bur-gim pa pasur mundësi të ishte me familjen e tij”, ka shkruar ndër të tjera ajo.

0 Komentues: