Wednesday, 24 March 2021

Vajza Ja “Dr,Idh” Te Pa,Smet Në Emision Live ,Djaloshi Nuk Mund Të D,Urojë…

 

Vajza Ja “Dr,Idh” Te Pa,Smet Në Emision Live ,Djaloshi Nuk Mund Të D,Urojë…

Ajo e provokon aq shume sa qe djaloshi nuk mund te rrezistoje sa qe don dhe ta largoje por ajo me te vertet me levizjet e saj cmendi te gjithe te pranishmit……Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: