Wednesday, 24 March 2021

Ta rr ëqeth shp.irtin 43 vjeç arja shqiptare: Shpirti im e di, burri më ka.pte me zo r dhe më detyronte të bëja se ks në sy të djalit

 

Nisi të më q ël lo nte, më k api nga flokët dhe më go di ste me gr us hte. Më pas më kërkoi të kr.yente ma rr ëdhënie në mes të autostradës. Kam qarë gjithë ditën, por nuk gjeta mbës htetje askund..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: