Wednesday, 17 March 2021

Sot Ka Nisur Pelegrinazhi Në Kishën Laçit, Shqiptarët Po Luten. Ja Cfare Ndodhi Aty Për Momentin

 

itën e sotme ka nisur pelegrinazhi në Kishën e Shën Ndout në Laç. Shumë pelegrinë janë drejtuar këtë të martë drejt vendit të shenjtë për të bërë lutjet dhe për të shprehur dëshirat e tyre.

Edhe pse është kohë panm demie, numri i besimtarëve është i lartë. Po licia e Lezhës ka ndërmarrë të gjitha masat për mbarëvajtjen e pelegrinazhit.

Mirepo, cfare eshte me prekese, se nje familje me djalin e tyre te verber, ishin aty duke u lutur dhe ne momentin e lutjes djaloshit iu kthye menjehere shikimi. Faleminderit O Zot per te gjitha….

0 Komentues: