Saturday, 13 March 2021

Rrëfehet gruaja nga Tirana: Pasi më hoqi mbathjet dashnori më …

 

Jam një grua 27-vjeçare, e martuar në Tiranë. Kam një familje të shëndetshme dhe martesë shumë të mirë me burrin tim, i cili është 3 vite më i moshuar se sa unë. Me të kam 2 vajza, një gjashtë vjeçe dhe një 3. Me burrin njihem prej 10 vitesh ndërsa prej 7 vitesh jam e martuar. Me të kaloj shumë mirë, e duam njëri – tjetrin dhe gjithashtu në aspektin s.e.ksual kalojmë shumë mirë, ai është një qejfli i vërtetë.


0 Komentues: