Tuesday, 16 March 2021

PREZENTUESJA E SPORTIT I BËN KOLEGËT TË HARROJNË FJALËT, ARSYEJA VESHJA E SAJ

 

Meshkujt ishin të djersitur para skenës së saj.Veshjet e saj ishin aq të prera sa burrat u drodhën para skenës kur ajo lëvizte dhe prezantonte një emision sportiv.lshte aq pr,ovokative saqë pak kush e dëgjonte çfarë thoshte nga pamja e saj trupore.Prezantuesja argjentinase e cila merret me sport, brenda natës u bë sensacion në internet.Shkak të një aksidenti të vogël që i ndodhi asaj me pantallona shumë të ngushta.


0 Komentues: