Friday, 19 March 2021

Policia e Kosovës kap me radarë veturën 304 km/h, ja çfarë ndodhi me shoferin!

 

Policia e Kosovës ka ndaluar një person pasi me veturën e tij kishte zhvilluar shpejtësi 304 km/h në Autostradën “Ibrahim Rugova”.

“Shoferi i automjetit ka lëvizur me shpejtësi 304 km/h në Autoudhën “Dr.Ibrahim Rugova” në zonën ku shpejtësia është e kufizuar në 100 km/h. Ndaj tij është shqiptuar 300 € gjoobë, 3 muaj ndalim i të drejtuarit të mjetit me veprim motorik, si dhe 3 pikë negative”, ka njoftuar policia, raporton Indeksonline.

Vetëm gjatë javës se kaluar Njësia për Kontroll të Autostradave ka shqiptuar 652 tiketa për tejkalim të shpejtësisë.

0 Komentues: