Monday, 8 March 2021

Nuk do ta besoni sa vjeçare qenka nusja e Shpat Kasapit

 

Selvje Jao ka njoftuar së fundmi se ajo dhe shpati kanë bërë kurorëzin fetar.

Të dy sjellin shumë foto se bashku, duke treguar raportin e shkëlqyeshëm që e kanë së bashku.

Duke u përgjigjur në pyetjet e përcjellësve në instagram Selvija tregoi edhe për moshën e saj.

Ajo tregoi se edhe katër muaj i mbush 27 vjet.0 Komentues: