Wednesday, 24 March 2021

Nëse je femër dhe bën s*k.s duhet me patjetër ta lexosh këtë lajm të gjinek.ologëve

 

Kanceri vaginal është një sëmundje që mund të diagnostikohet në kohë, falë vizitave të rregullta nga gjin ekologu juaj. Simptomat fillestare zakonisht nuk janë aq të dukshme, kështu që ne rrezikojmë të vërejmë shumë vonë për diçka të gabuar. Megjithatë, duhet t’i kushtojmë vëmendje disa shenjave që kurrë nuk duhet të nënvlerësohen!

0 Komentues: