Saturday, 20 March 2021

Preshevarit i konfiskohet orë dore me vlerë 87.000 CHF

 

Në kufirin e Horgoshit, preshevarit i konfiskohet orë dore me vlerë 87.000 CHF
Një orë e shtrenjtë e markës së famshme "Hublot", me vlerë 87,000 franga zvicerane, u sekuestrua në vendkalimin kufitar Horgosh dhe kundër shoferit (50) nga Presheva, në veturën e të cilit u gjet ora, u ngrit një vepër për kundërvajtje.
Burri nga Presheva po udhëtonte me një mik nga Sllovakia nga Bratislava për në Tiranë me një "Audi" me targa Sllovake.
"Për Doganë nuk raportoi asgjë me vlerë, dhe gjatë kontrollit, u gjet një qese letre në ulësen e pasme të makinës, e cila kishte një kuti bosh të një ore dore "Hublot Bigbeng" me një çertifikatë, në të cilën ishte data e blerjes 3 Mars 2021..
Shoferi së pari mohoi që ora nga kutia e gjetur ishte aty, dhe pastaj ai ia tregoi doganierit shoqëruesin e tij, i cili mbante orën e përmendur në dorën e majtë - njoftoi dogana.
Një procedurë e kundërvajtjes ishte filluar kundër shoferit nga Presheva para gjykatës kompetente, dhe ora e çmuar, që pretendohet se është marrë në Bratislavë për një mik nga Tirana, do të mbahet deri në fund të procedurës.0 Komentues: