Friday, 12 March 2021

Ndërroi jetë Prof.Nusret Jusufi

 

Në moshën 42 vjeçare ka ndërruar jetë Nusret Jusufi nga Rainca e Preshevës

Ngushëllime familjes Jusufi dhe të gjithë që e njohën 🙏

0 Komentues: