Monday, 8 March 2021

“Na turpëruat dhe de gjeneruat vendin me ato emisione, turp t’ju vijë”. Kika ka një mesazh për Hoxhën: Unë do bëhem…

 

Ia cilësuan emisionin si degj enerim, Kika ka një mesazh për hoxhallarët

Autori i programit ‘it’s my love’, Kreshnik Husaj, i njohur për publikun si kika, i është kundër përgjigjur hoxhës Omer Bajrami, i cili ditë më parë është marrë me fenomenin e ditëve të sotme, emisionin “Përputhen” dhe “I’ts my love”

Bajrami kishte thënë se këto janë emisione tur përuese dhe degje neruese për rininë tonë dhe sipas tij, kështu nuk duhet të jetë gjenerata pasardhëse e Adem Jasharit, Zahir Pajazitit dhe burrave e trimave tjerë që ka pasur ky popull, shkruan reporteri.net.

I ftuar në emisionin ‘show time’, Kika dha një mesazh për hoxhën e njohur, të cilin mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.

0 Komentues: