Wednesday, 3 March 2021

Mrekullia e All-llahut… Bien peshq nga qielli, do mbeteni gojë hapur ! VIDEO

 

Mrekullia e All-llahut… Bien peshq nga qielli, do mbeteni gojë hapur ! VIDEO

Pamje nga ky qytet i cili po bien peshk nga qielli dhe askush nuk e di pse dhe cfare ka ndodhur po ju cfare mendoni ?

0 Komentues: