Wednesday, 17 March 2021

Mos Kalo Pa NGUSHELLUAR/Äksidènt Trägjik në Gjermani familja shqiptare ndërron jetë jane nga...( Video )

 


Një ngjarje e rëndë raportohet nga Gjermania. Si bëhet e ditur një i ri ka humbur jetën në një ak sident fatal.

Makina e tij është bërë copa-copa. Si bëhet e ditur makina e tij u për plas me një makinë të llojit Skoda, e cila drejtohej nga një grua.

Si bëhet e ditur i riu 25 vjeç ka dhënë shpirt në vend. Makina ishte aq e dëm tuar saqë atë mezi sa e nxo rrën nga aty. Kurse gruaja që drejtonte makinën tjetër ka marrë shumë pak dë mtime.Ende nuk dihet se çfarë e ka shka ktuar këtë ak sident dhe he timet vazhdojnë.

0 Komentues: