Tuesday, 16 March 2021

Mirjeta tregon historin e saj me gjinekologun Serb ajo çfarë më beri ai mua nuk do ta harroj

 

Përshendetje du tju tregoj nje ndodhi qe me ndodhi..Quhem Mirjeta 30 vjece, burrin e prura nga Kosova para 2 viteve e morra me mesit me ndermjetsim te familjeve shume eshte djali mir puntor dhe i ndegjushemshum ka frig nga une shkaku i vizes

0 Komentues: