Wednesday, 24 March 2021

“Më TRADHËTOl dhe tani jam bërë si e ç mendur, nuk u REZlSTOJ dot m eshkujve…”

 

Një 24-vjeçare nga Elbasani ka përmbledhur disa vite të jetës së saj për të rrëfyer historinë dhe ‘dallgët’ në të cilat fati e ka përplasur.E reja nga Elbasani rrëfen:/.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale


0 Komentues: