Saturday, 13 March 2021

Me lot ne sy / Ai e rr.ihte mamin tim, Rita Lati paska v.uajtur, sapo e pa Roza ish bashkëshorti ndërroi jetë

 

“Unë jetova 12 vite me të dhe kur pashë se ti e kishe të pamundur, mblodhe kukullat dhe the ‘Hajde ikim’, atëherëa vendosëm që të iknim”, tregoi Rita Lati për momentin e ndarjes.

“Sido që të ishin punët, mes meje dhe babait tënd, babai është i domosdoshëm në jetë edhe thjesht kur hayn në shtëpi dhe unë e doja komunikimin që ai kishte me ty. Një baba mjaft i devotshëm për ty. Edhe pse kishte krijuar një jetë tjetër, bëra të pamundurën që babi të ikte jashtë, sa më thanë në Ministri se a duhet ta fusim brenda, të ka kërcënuar dhe unë thashë: Aman shpëtoni babain e Rozës.

0 Komentues: