Saturday, 13 March 2021

Mbani frymèn, gruaja e poIitikanit të njohur poston foto që do ju lenë me gojë hapur

 

Mirëpo, krejt e kundërta i ka ndodhur një politikani në Ukrainë, bashkëshortja e të cilit preferonte të ekspozonte asetet e bëshme në rrjetet sociale. Bëhet fjalë për politikanin Aleksandr Politukha, i cili ka ikur nga shtëpia e nuk është kthyer më. 

Nga ana tjetër, mediat shkruajnë se edhe pse nuk e ka komentuar asnjëherë sjelljen e bashkëshortes dhe fotove të saj në rrjetet sociale, politikani, i cili gjithashtu është një biznesmen shumë i suksesshëm në vend, nuk ka qenë kurrë dakord, e për më tepër, i ka ardhur në majë të hundës nga veprimet e saj të pahijshme. 

0 Komentues: