Friday, 19 March 2021

Vuçiqi ofendoi shqiptarët në Instagram, Por ja çfarë i ndodhi !

 

Postimi i Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçicm, ku në foto shihet Kosova si pjesë e Serbisë u c ensurua nga Instagrami.

Ky postim u cilësua si o fendues ndaj kosovarëve, gjë që rezultoi në c ensurimin e këtij postimi nga vetë Instagrami.

Kjo pasi që një numër i madh i njerëzve kishin bërë report këtë postim.Postimi i tij i plotë pa ndërhyrje:

“Serbia nuk është e dobët sot, nuk k ërcënon, por nuk harron dhe nuk do të lejojë që 17 Mars të ndodhë përsëri. Ne kemi kujtuar dhe mësuar çdo herë ku ne ishim humbës, në çdo n gjarje kur ne ishim memec ndaj víktímave tona, të cilat ishim gati të harrojmë. Ne e dinim se çfarë po ndodhte dhe ne e quajmë emrin e saj të vërtetë – pogrom.”

0 Komentues: