Thursday, 18 March 2021

LAJMI FUNDIT: Shikojeni çka ndodhi në një kafiteri në Mitrovicë

 

Pak çaste më parë në një kafiteri në qytetin e Mitrovicës, d yshohet të ketë ndodhur një íncídent me p asoja fízíke.

Dëshmítarë nga vendi i n gjarjes i kanë thënë Jepi Zë, se në një p erleshje mes të rinjëve është përdorur thíka, dhe është ndëgjuar edhe e sh tëna me a rmë.

Në vendin e n gjarjes kanë dalur edhe Polícia e Kosovës, ndërsa Jepi Zë ka siguruar forografi brenda kafiterisë ku shihet prezenca e polícëve.

Ndryshe kohëve të fundit në Mitrovicë dhe gjithë vendin janë rrítur r astet e dh unës fízíke mes të rinjëve dhe të rejave.


0 Komentues: