Wednesday, 24 March 2021

Ky Biznesmeni Kosovar kerkon punëtor per ne Suedi, rroga më e vogël 4500 euro dhe me mundesi qe ti beni letrat!

 

Ky Biznesmeni Kosovar kerkon punëtor per ne Suedi, rroga më e vogël 4500 euro dhe me mundesi qe ti beni letrat!

Ndërsa një Kosovar qe jeton atje ka biznese shumë te mëdha dhe kërkon Shqiptar qe te punojnë ne firmën e ti.Ai nga ju kërkon qe vetëm te arrini ne Suedi pasi e ka te pamundur te bej diçka për vizën tuaj,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: