Wednesday, 24 March 2021

Kushton vetëm 4 euro! Njihuni me hotelin më të lirë në Evropë, ka të gjitha 'kushtet' (FOTO)

 

Evropë që Benjamin Rich vizitoi në mars të vitit 2019.

Hoteli është i vendosur në një qytet të vogël në Bjellorusi dhe është shumë i lirë. Hoteli quhet thjesht Hotel.

Çmimi për një natë është 4 euro.

Benjamin i tregoi ekipit në YouTube dhomën e tij me një frigorifer, TV, karrige, shtrat dhe një banjo modeste.

Ai nuk ka pamje, por, siç thotë ai, është i pastër dhe i ngrohtë.

Rich thekson se edhe dhomën s’ke pse e mbyll, sepse zona është shumë e sigurt.

Rich është shumë i kënaqur me raportin e çmimit dhe kushteve në hotel dhe thotë se është vendi i përsosur nëse keni nevojë të flini shumë lirë dhe të vazhdoni udhëtimin tuaj.

0 Komentues: