Friday, 19 March 2021

Kujdes çfarë veture bleni: Shikoni se si mashtruesit i kthejnë kilometrat e veturave ( VIDEO )

 

Sot në treg kemi shumë tregtar të veturave në Kosovë dhe Shqipëri, por keni kujdes para se te bleni një veturë sepse shumë mashtrues janë duke i kthyer kilometrat e tyre, për më shumë shikone videon :

0 Komentues: