Wednesday, 24 March 2021

Kjo grua bukuroshe nuk depil.ohet prej 1 viti sepse burri e pëlqen më shumë tani…me l esh!

 

Kjo grua bukuroshe nuk depil.ohet prej 1 viti sepse burri e pëlqen më shumë tani…me l esh!

Në vitin 2017, Sonia thotë se e hodhi tutje bri.skun e rrojes për mirë dhe nuk është kthyer prapa, pasi edhe bashkëshorti e mbështet me pamjen e saj të re..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: