Saturday, 20 March 2021

Kjo është gruaja dhe djemtë bineqë që la pas Agonis Tetaj

 

Ishte viti 2018 kur i riu nga Deçani, Shaban Gogaj e privoj nga jeta shokun, kolegun Agonis Tetajt duke e lënë të vdekur në vend.

Ishte babai i Agonisit ai që çoi në këmbë të madh e të vogël, duke kërkuar drejtësi për rastin e djalit, meqë rast publikoi edhe video nga momenti i ngjarjes.

Rasti i Agonisit, i preku të gjithë, në veçanti familjen e tij, gruan e dy djemtë bineqë të cilët fatkeqësisht po rriten tash e tri vite pa baba.

Akoma më e dhimbshme është se sistemi i drejtësisë në Kosovë po ua shton dhimbjen familjarëve me padrejtësitë kundrejt tyre.0 Komentues: