Saturday, 20 March 2021

Kjo është gruaja dhe djemtë bineqë që la pas Agonis Tetaj (FOTO)

 

Ishte viti 2018 kur i riu nga Deçani, Shaban Gogaj shtiu me a rmë drejt Agonis Tetajt duke e lënë të v dekur në vend.

Pas tri vitesh familjarët e kanë rihapur r astin, për arsye se avokati Besnik Berisha dhe Prokurori Agron Uka, e kanë ricilësuar nga ‘v rasje me planifikim’ në ‘v rasje nga p akujdesia’

Ishte babai i Agonisit ai që çoi në këmbë të madh e të vogël, duke kërkuar drejtësi për r astin e djalit, meqë rast publíkoi edhe video nga momenti i v rasjes.

Rasti i Agonisit, i p reku të gjithë, në veçanti familjen e tij, gruan e dy djemtë bineqë të cilët fatk eqësisht po rriten tash e tri vite pa baba.

0 Komentues: