Sunday, 14 March 2021

Kjo është gjendja e humoristit Rasim Thaçi - Cima

 

Ditëve të fundit ka qarkulluar një lajm në disa portale jo serioze rreth humoristit Rasmi Thaçi se kishte vdekur.

Menjëher kishte reaguar familja e tij dhe ka sqaruar se aktorit Cima i është përmirësuar gjendja dhe se është në shërim e sipër.

Ne emër të stafit tonë i urojmë shërim të shpejtë dhe të kthehet shëndosh e mirë pranë familjes.

0 Komentues: