Thursday, 4 March 2021

Kjo është deputetja që nuk e votoi as familja e saj

 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të jashtëzakonshme parlamentare të mbajtura me 14 shkurt në Kosovë, shkruan Gazeta inFokus.

Kandidatja për deputete nga radhët e Partisë së Ashkalinjëve për Integrim, Valbone Kryeziu, është votuar me se paku në këto zgjedhje.

Ajo kishte garuar me numër 38 dhe ka arritur të marrë vetëm dy vota.

Siç duket Kryeziun nuk e kanë votuar as familjarët e saj.

0 Komentues: