Sunday, 14 March 2021

Kjo është bashkëshortja e Lumir Abdixhikut

 

Fatmirësisht kanë arritur ta mposhtin e sot janë në listën e personave të shëruar

Kemi parë thuajse shpesh gratë e politikanvë më të zëshëm ku janë përfolur shumë për jetën luksoze e duke u komentuar edhe për pamjen e tyre.

E një zonjë e re e bukur dhe elegante qenka edhe bashkëshortja e Lumirit, të cilën mund ta shikoni në këtë foto që sjelli sot bashkëshorti saj me rastin e dhënies së lajmi të mirë për shërimin e tyre.0 Komentues: