Wednesday, 24 March 2021

KiIogrami SHlTET për 1,000 euro, dhe gjenden në vendin tonë!

 

Frutat me aromë të fortë, dalluese, në të zezë apo të bardhë, në një madhësi midis dy dhe tetë centimetra, të fshehur nën sipërfaqen e tokës dhe vetëm në vende të rralla./.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: