Friday, 19 March 2021

Kështu ka dëshirë të shoh Shyhretja mbesën e saj! (FOTO)

 

hyhrete Behluli ani pse ende është aktive në muzikë dhe se deri para pandemisë ishte gjithë kohës në dasma, i ka bërë disa vite.

Shyhrete Behluli është bërë disa herë gjyshe, madje mbesa e madhe e saj është bërë për martesë.

Mbesat e këngëtares disa herë janë komentuar për pamjen e jashtme, por edhe për veshjet provokuese, shkruan “Kosovarja”.

Ama Shyhretja kështu dëshiron ta shoh të veshur mbesen e saj bukuroshe, të mbuluar deri në grykë.

0 Komentues: