Wednesday, 24 March 2021

“Jam e fejuar prej dy muajsh, por kam një hall të madh”, kjo vajzë ka nevojë për ju!

 

Jam e fejuar prej dy muajsh me një djalë. Ma prezantuan djalin fisi im që njihej me fisin e tij. U fejuam me shkesi, le ta themi troç. Unë nuk e njihja më parë dhe ai nuk më njihte. Pasi dolëm dy tre herë për kafe 


0 Komentues: