Friday, 19 March 2021

Jam 29 vjeçare e divorcuar, kërkoj lidhje serioze

 

Është hapur një grup në rrjetin social facebook ku po u ipet mundësia të dy gjinive që të gjejnë fatin e jetës.

Nuk kanë munguar kërkesat e shumta nga vajzat, por poashtu edhe djemt apo burrat e divorcuar nga martesat e mëhershme.Njëra ndër to është edhe gruaja me inicialet K.B nga Kosova, përkatësisht nga Komuna e Pejës e cila ishte më herët e martuar, por për shkaqe të tyre personale vendosën që ti japin fund lidhjes së tyre.Nga martesa paraprake ajo nuk ka fëmij dhe nën pronësi të saj ajo posedon një apartament në Prishtinë dhe një lokal afarist të trashëguar nga prindërit.

Ajo kërkon që të mos paragjykohet për të kaluarën e saj dhe dëshiron ta gjej dikë për lidhje serioze pa qenë e interesuar për pasurinë e partnerit.K.B preferon që partneri i saj të jetë nga mosha 35 deri 65 vjecare.

Të gjithë ju të interesuarit për lidhje serioze, ju lutem bëni postimin like dhe K.B do t’iu shkruaj atij të cilit ajo i pëlqen dhe varësisht nga biseda juaj mund të takoheni për të biseduar më hollësisht.

0 Komentues: