Wednesday, 24 March 2021

Jam 19 vjeçare duat t’ju tregoj nje gabim qe bëra me zuren duke vjeedhur por inspektori nuk me dergoij, por ai më… (Video)

 

Duke vozitur u mendova me mire te pallohem dhe te shpetoj duke me derguar ne polici bertita ndaal u ndal thash me kruhet … thash mund te ma kruash shikoi njeher she me pyeti si ta kruaj thash me pallen tende nuk u mendua shum polici shikoi a eshte ndokush afer tyre tek kombi e nxorri dhe.

0 Komentues: