Wednesday, 24 March 2021

Ide e çmendur e Bankës Qendrore, 200 euro në muaj për çdo qytetar…

 

Kete ide e ka dhene Ben Bernanke,guvernator i F.R. që ka rikthyer iden nga Milton Friedman, që konsiderohet edhe si babai i teorisë monetare dhe që ka marrë edhe çmimin Nobel për Ekonominë.//.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: