Wednesday, 24 March 2021

Gruaja shqiptare jeton në Zvicër / Hyri kusheriri derisa isha duke u n.dërruar dhe

 

Gruaja shqiptare jeton në Zvicër / Hyri kusheriri derisa isha duke u n.dërruar dhe…

Pim kafe bem muhabet dhe than qe do shkojn pasi i porcolla ishte kthyer njeri un isha duke u nde/rruar me z/uri te zhv/eshur veten u busqe/sh dhe des/hi te ik un e ndala ai me tha por ti je e zhv/eshur .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: