Saturday, 13 March 2021

Gruaja e tij shtatzënë fjeti me 60 persona, shikoni çfarë bën usht’ari kur kthehet në shtëpi (Foto)

 

Padyshim që dashuria është ndjenja më e bukur në botë dhe janë me fat ata që arrijnë ta provojnë këtë ndjenjë, të dashurojnë fort edhe aty ku ajo dhe’mb. Mirëpo kur dashuria shkon deri në tra’dhti, pabesi dhe gë’njeshtra, kthehet në tm’err të vërtetë. Historia e mëposhtme emoc’ionuese, por edhe dramatike do t’ju shokojë, shkruan Buzzfeed. Dy të rinj u prezantuan nga një mik i tyre i përbashkët dhe që në takimin e parë që të dy e ndjenë shkëndijën e dashurisë.


0 Komentues: