Wednesday, 24 March 2021

Gjermania me nevojë urgjente për fuqi punëtore të kualifikuar,ketu mund te aplikosh

 

Gjermania me nevojë urgjente për fuqi punëtore të kualifikuar,ketu mund te aplikosh

Gjermania ka nevojë urgjente për punëtorë migrantë më të kualifikuar për të mbushur boshllëqet në tregun e vendeve të punës dhe ruajtur stabilitetin e sistemit të mirëqenies sociale,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale

0 Komentues: