Wednesday, 24 March 2021

Getoari, Noizy , Labi E Në Fund Turku, Ja Pamjet Ku Genta Puthej Me Ish Të Dashurit

 

Getoar Selimi padyshim që njihet shumë në intustrinë muzikore Kosovare dhe Shqiptare ai ishte i dash’uri i parë i Gentës flasin mediat,pastaj Noizy etj.Por sot ajo është së bashku me milarderin Turk ku ka publikuar dhe një video befasuese.Ja kush është ai do befasoheni edhe më tepër

0 Komentues: