Wednesday, 24 March 2021

Gënjeu pa pikë problemi një popull të tërë, ‘Top Channel” i merr të gjitha paratë Teas, por jo vetëm iu mbyll edhe….

 

Shumë analistë, konkurrentë, por edhe fansa të programit ‘Për’puthen’ e kanë cilësuar si teknikë për rritjen e followersave në rrjetet sociale, lojën që Tea dhe Andi bënë në emision, por edhe pak ditë pas tij.


0 Komentues: