Thursday, 18 March 2021

FSK-ja na ka zbardhur ftyrën, E zënë vendin e dytë në Amerikë

 

Në Ajova te Shteteve te Bashkuara të Amerikes nga data 12 deri 14 Mars 2021 ne kampin Dod ge te Gardes Kombëtare të Ajoves është mbajtur Gara e Iuf.tetarit me te mire, ku ne kete gare pjesëmarrës nga FSK-ja ishin dy nenoficere dhe nje udheheqes i garuesve.

Nen.oficerët e FSK kane treguar profe sionalizëm te larte ne kete ngjarje, duke siguruar kështu vendin e dytë në dy disiplina ushtarin më të mirë dhe nen oficerin me te mire.

Rreshter Arjan Zabeli ne disiplinën për nënoficerin me te mire ka zene vendin e dytë dhe Tetar Alban Fetahu në disiplinën për ushtarin më të mirë gjith ashtu ka zene vendin e dyte

0 Komentues: