Wednesday, 24 March 2021

Fjolla Morina: ‘Burrat shqiptarë nuk i bëj hesap, jane te dobet’

 

Këngëtarja e njohur Fjolla Morina gjatë një intetviste natën e mbrëmshme ka krítíkuar burrat shqiptarë duke thënë se janë pa karákter dhe móral. Madje ajo tha se as nuk i bën hesap ata.Të gjithë burrat shqiptarë janë të pasjellshëm dhe të pamóralshëm ja

0 Komentues: