Friday, 19 March 2021

Facebook, Instagram dhe Whatsapp jashtë funksionit!

 

Ka disa minuta që aplikacionet e Facebook, Instagram dhe Whatsapp janë jashtë funksionit. Përdoruesit e këtyre aplikacioneve e kanë të pamundur të marrin apo dërgojnë mesazhe. Mësohet se shkak i këtij problemi është bërë rënia e serverave të kompanive.

0 Komentues: